Sve novosti

Skupa smo napisali zadaću, poigrali se, izljubili i rastali

29.09.2016.

Jastrebarsko, samohrani otac sa 8 djece. Već kod prvog posjeta Lucija i Marija su se tolko zblizile kao da se znamo 100 godina. Skupa smo napisali zadacu, poigrali se, izljubili i rastali.

Pročitaj više

Najviše voli motore

29.09.2016.

Kada je Josip obolio, sa Vesnom Mišak sam otišla u bolnici. Prethodno sam mamu Ivanku pitala šta Josip najviše voli, šta bi ga oraspoložilo. Mama je rekla motore. Donijeli smo mu 4 komada. I sada nakon godinu dana, jedan koji smo mu donijeli, stoji na ormaru. Onaj koji je bio u vijencu, mama nije dala da se baci, nego ga je stavila u zemlju. Oni se još ne mogu pomiriti s tim da ga nema, da se sada igra sa anđelima. Ljubav mala.

Pročitaj više

Zagreb-Dubrava, samohrana majka s djetetom invalidom

27.09.2016.

Zagreb-Dubrava, samohrana majka sa djetetom invalidom. Posjetila sam ih sa dragom Marom Ešegović, a gradonačelnik Bandić im je obećao oprostiti 40,000 kn dugovanja.

Pročitaj više

Lavica se i dalje bori s bolešću

27.09.2016.

Za mamu Lidiju večina vas zna. To je lavica, koja je imala izbor pobačaj ili kemoterapije. Odlučila se prekinuti kemo i zadrzati bebicu. Kada smo došli prvi put, mali Antonio je bio bas bebica, a sada je frajer već napunio godinu dana. Nažalost mama nije ozdravila. I dalje se bori sa opakom bolešću, ali jaka je ona. Žene su veliki borci, pa tako i ona.

Pročitaj više

Križevci, obitelj Rusan

27.09.2016.

Križevci, obitelj Rusan, baka i deda, tužno, Do sada su živjeli od 350 kuna mjesečno, a sada su im povećali na 550,oo kn. Gradonačelnik Križevaca je obećao da će se potruditi, naći im adekvatan smjesštaj.

Pročitaj više

Ajvar

27.09.2016.

Kada je Milan rekao da obožava ajvar, rekla sam mu ako želiš napravit ćemo ga. Tako je i bilo. Kada je dobra ekipa sve se s guštom napravi.

Pročitaj više

Tužna hrvatska stvarnost u Slavonskom Brodu

26.09.2016.

U Slavonskom Brodu smo posjetili obitelj, koja zivi u trošnoj kućici sa djevojčicom koja ima Dawnov sindrom. Otac, hrvatski branitelj, šećeraš, ostao je bez jedne noge, a pošto je bolest napredovala, nazalost i drugo stopalo su mu odrezali. Kuća, ako se opće tako može nazvati je u katastrofalnom stanju, komadi stropa odpadaju, vlaga posvuda, tužna Hrvatska stvarnost.

Pročitaj više

SOS dječje selo Lekenik

26.09.2016.

Nakon što nam je ostalo 50-tak poklona za Božić, slatkisa, igracki odlucili smo se posjetiti SOS Dječje selo Lekenik i razveseliti naše mališane, koje su nažalost roditelji ostavili . Ne možete a da se ne rasplačete , bar ja. Ne mogu se pomiriti s činjenicom , da su ih napustili, ali kada vidite osmijeh na njihovom licu, mislim si možda su sretniji, imaju svoje tete čuvalice, toplo im je i siti su.

Pročitaj više

Posjetili smo obitelj u Viljevu

26.09.2016.

Viljevo, mjesto gdje smo posjetili obitelj, kojoj se kuca raspada, svi su u strahu, svaka noc im je nocna mora jer se boje. Baka sjedi uz očenaše i moli Boga da se ne sruši. Baki sam obecala krunicu iz Međugorja, ali ju jos nisam poslala. Draga bako brzo ce stići na vašu adresu.

Pročitaj više