Humanitarna udruga Dobra Volja i ove godine pomaže svojim korisnicima uljepšati blagdanski stol. U našoj akciji "Uskrs s Dobrom Voljom“ skupljati ćemo sve ono što si bez Vaše pomoći naši korisnici ne bi mogli priuštiti.

Što skupljamo?

  • hranu (šunke, sir, salame, konzervirano voće i povrće, majoneza, čokoladni namazi, mliječni proizvodi, sve za kolače, kava, čokolino...)
  • higijenske potrepštine (šamponi, sapuni, gelovi za tuširanje, paste i četkice za zube, sredstva za čišćenje, deterđenti za suđe i odjeću, omekšivači...)
  • poklon bonovi (Kaufland, Müller, DM, Lidl...)
  • slatkiši za naše najmlađe (čokolade, bomboni, grickalice, napolitanke...)

Akcija pod nazivom „Uskrs s Dobrom Voljom“ trajati će od 20.03. -20.04.2019. Dio donacija ići će obiteljima s bolesnom dječicom koje smo upoznali i razveselili ovog Božića u Otočcu i našim slijepim prijateljima koje imamo u planu osobno posjetiti prije Uskrsa.

Neke škole su nam se već priključile i zahvaljujemo se na tome, a ako i vi želite uključiti kolege u svojim firmama, postajama, drustvima, školama, teretani, bolnici, vrtićima i trebate naš letak, javite nam se :)

Adresa za slanje putem pošte
HU Dobra Volja
P.P. 62
Varaždinska 1
10360 Sesvete, Zagreb
Adresa za slanje putem tiska
TISAK
HU Dobra Volja
Terminal Sesvete
Broj tiska 900960
10360 Sesvete, Zagreb

Primopredaja se može dogovoriti i u Sesvetama (s Marijanom) i Novom Zagrebu (s Ninom).

Humanitarna akcija pod nazivom "Uskrs s Dobrom Voljom" dobila je dozvolu Gradskog ureda pod evidencijskim brojem GZG-HA/PHO-19-16. Podračun za ovu akciju otvoren je u Erste&Steiermärkische Bank d.d. IBAN: HR0824020061500069479.