Posljednja novost

Kocke za slaganje i barbika

09.01.2022.

Nas prijatelj je dijete sa autizmom. Zaželio je kocke za slaganje, a Josip mu je ispunio želju. Seka je zazeljela barbiku. Bili su jako sretni. Naravno, svakome smo složili i pekete hrane i higijenskih potrepština. Hvala vam

Pročitaj više

Sve novosti

Kocke za slaganje i barbika

09.01.2022.

Nas prijatelj je dijete sa autizmom. Zaželio je kocke za slaganje, a Josip mu je ispunio želju. Seka je zazeljela barbiku. Bili su jako sretni. Naravno, svakome smo složili i pekete hrane i higijenskih potrepština. Hvala vam

Pročitaj više

Mama i tri sina

09.01.2022.

Naše cure su posjetile i mamu sa tri sina. Nas prijatelj, nekontrolirano udara nogama, pa jako brzo podere tenisice. Sada je dobio 2 para novih, a za braću su odnijele zimske gleznjace. Hvala Ivanu koji je kupio sve to. Mama je dobila čizmice, a najviše joj znaci hrana koju su donijeli. Hvala svima.

Pročitaj više

Baka

07.01.2022.

Cure su posjetile i baku koju obilazimo kada smo u mogućnosti. Ona obožava našu Katu, a rasplakala se.... ima više razloga.... uglavnom teško joj je...puno joj znaci posjeta, zagrljaj, lijepa riječ... samoća je teška dijagnoza... Zato smo mi tu da ju obiđemo i pomognemo koliko možemo. Hvala vam na svakoj donaciji, bila materijalna, bila financijska, hvala za svaku lijepu riječ.

Pročitaj više

Baka Milka

06.01.2022.

Posto ja sada moram malo mirovati , nasa Jelena Benčić posjetila je našu baku Milku iz Otočca, koju već svi dobro poznajete. Baka je jako sretna jer njena obitelj sutra slavi Božić, a znate da smo mi udruga koja ne gleda vjersku pripadnost, zato hvala vam u njihovo ime i svima koji slave sretan Božić

Pročitaj više

Majka s djecom

06.01.2022.

Nedavno nam se javila jedna mama i zamolila nas za pomoć. Nas trio Kata, Željka i Petra ( koja je iz Danske dosla kod obitelji za blagdane, izrazila je želju da bi s nama na teren). Može, zašto ne. Šokirale su se kada su vidjele u kojim uvjetima živi majka sa djecom. Ovo ni ne mogu nazvati kućom. Više ruševina. Hvala curama koje su cijeli dan provele na terenu, a mi ćemo kao I uvijek pomoći kad god smo u mogućnosti. ❤❤ Ubrzo ćemo se opet organizirati i odnijeti im hrane, a za dalje ćemo vidjeti... ovo nije za djecu 😞

Pročitaj više

Naša prijateljica

06.01.2022.

Jučer je nasa Kata Marić Anđelović iznenadila našu prijateljicu i odnijela joj hrane. Baš je bila sretna. Vama hvala šta ste nam omogućili da pomažemo drugima, kojima je to potrebno.

Pročitaj više

Mirsada i djeca

05.01.2022.

Najteža priča, priča naše Mirsade i djece, vrijeme prolazi a oni su i dalje na smetlištu, koje svakim danom sve više raste. Dok su mnogi bez struje ili vode, ili sa minimalnim primanjima, oni su bez svega, sa nikakvim prihodima. Majka bez svoga sina kojeg ne može dovest kući jer nisu dobri uvjeti za život bolesnom djetetu. Bolje reći , ovo nije za nikoga da živi tu gdje oni žive. Godinu i pol dijete od nepunih 6 godina nije bilo kod kuće sa braćom i sestrama. Kakva tuga i za ostalu djecu, dečki su sve veći, naravno da žele imati i struju i vodu, mobitele, pogledati neki film na TVu. Naš prijatelj Josip im je kupio agregat koji im uskoro stiže. Kupili smo im i par metara drva koje je naš drugi Josip prevezao sa svojim prijateljem.Hvala Josipu i Josipu 🙂 Petrica im je odnesla i hrane, 2800 kuna da imaju za gorivo za agregat i za što god im bude potrebno, dobili su i 1200 kuna bonova iz Lidla, sve što možemo pomognemo da koliko toliko maknemo brigu s maminih leđa, da ne budu gladni. Ali nam je nemoguće naći im kućicu ili stan u Zagrebu gdje bi se mogli preseliti. Novac za to će dobiti, jako su uredni, djeca su predivna. Ako znate ikoga da bi nešto iznajmio, javite.Bitno nam je da se može dobiti ugovor jer će to trebati Centru. 💢Ne oglase sa Njuškala i oglasa jer to i sama zove 💢 Želim samo reći da smo se mi obratili i Gradu još početkom 5.mjeseca, vijeću nacionalne manjine i gospodinu Kajtaziju i da nam se čini da će ipak biti "uzdaj se u se..." , tako da opet vas molimo za pomoć. Oni nemaju uvjete za gradski stan zbog toga što moraju živjeti u Zagrebu barem 10 godina, iako Mirsada živi tu od malena, nema naše državljanstvo pa kao i da ne živi. Djeca su tu rođena. Ako imamo kojeg pravnika za savjet, rado bi čuli ima li ipak nade..

Pročitaj više

Mali šminker

03.01.2022.

Ovaj mališan ima samo 1 prst na lijevoj ruci. Prvo je navukao rukav kako bi sakrio rukicu, al posto nije mogao otvoriti poklon, ja sam mu pomogla. Kada je otvorio poklon, napokon je "nabacio" osmijeh i vise nije skrivao svoju malu šaku. Maleni je presladak, baš pravi mali sminker. Hvala vam.

Pročitaj više

Naša Đurđa

03.01.2022.

Nismo zaboravili ni na našu Đurđu ❤️ nekada je bila beskućnik, ni sada joj život nije bajka ali barem ima krov nad glavom ☺️ i našu Petricu kojoj nije teško odnesti joj hrane s vremena na vrijeme, a sada je dobila i poklon bon karticu.

Pročitaj više