Uplate za Božić s Dobrom Voljom

20.01.2019.

Zahvaljujuci vama svima koji ste donirali kunice u nasoj akciji Božić s Dobrom Voljom, uspjeli smo malo pripomoci nekoliko obitelji. Neke od obitelji su nasi prijatelji iz Otocca koje smo posjetili sa Djedom Bozicnjakom i razveselili paketima hrane i poklonima za djecu, vecina djecice je nazalost sa zdravstvenim tegobama i znamo da ce njihovi roditelji iskoristiti novac najbolje moguce. Takoder dvije djevojcice su za novu godinu ostale bez tate, umro je vrlo mlad pa smo mami uplatili barem za mali dio troskova oko sprovoda.

Ovaj mjesec 1600,00 kuna je uplaceno i nasem malom prijatelju Svenu da ima za pelenice i sto mu jos bude potrebno. Pisete nam poruke, nismo stigle na sve odgovoriti jer nam je sada prioritet rijesiti papire. Vidim da nam jos uvijek puno vas nudi odjecu, to nazalost ne mozemo primiti jer nemamo gdje skladistiti. Uzmemo samo ono sto trazimo za nekoga kao sto smo sada skupljali za naseg malog Palcica.

Hvala Vam na svim donacijama, hvala Vam sto nam pomazete, puno smo uspjeli napraviti a nadamo se da cemo i ove godine uz Vasu pomoc moci nastaviti pomagati istim tempom ❤