Djevojčica

02.10.2022.

Prije par dana pisali smo vam o djevojčici koja ima zdravstvene poteškoće, pa smo vas zamolili da nam kažete gdje bi hitno, najhitnije došla na red kod psihologa. Onda je tu našu objavu vidio tko je trebao i u kratkom roku termin je bio dogovoren. Mi i dalje ne znamo tko je divna doktorica, ali joj želimo reći veliko hvala.

Mama i sama u nemogućnosti da radi i zaradi, što zbog svoje a što zbog bolesti djeteta, zahvalna vam je na donacijama uplaćenim za njih.

Danas im je naša Monika predala 3000,00 kuna. S obzirom da je to daleko više od njihovih mjesečnih primanja, svakako će im jako dobro doći. Hvala vam i na odjeći i obući za njih i gospođi Jozefini ogromno hvala što je poklonila obitelji stol i stolice i za isto osigurala prijevoz.

Dječaku je plaćen izlet sa školom, iako je to samo 200,00 kuna, kada si u golemim dugovima i to je nemoguće skupiti. A vi znate koliko našoj dječici znači kada mogu ići na izlet sa svojim prijateljima iz razreda. Za sve što ste im omogučili, veliko Vam hvala. ❤️