Poseban dječak

06.10.2022.

Na našu adresu stiglo je pismo i velika hrpa nalaza poslana u nadi da ćemo pomoći. U prvoj minuti znali smo da je to to, da ćemo dati sve od sebe da ovim ljudima donesemo malo sunca u njihov dom.

To su vam predivni roditelji koji imaju teško bolesno dijete, koliko god se trudili i radili, bolest ih je odvela u velike dugove.

Pa da vam ispričam o tom posebnom dječaku, dječaku koji ima više dijagnoza nego što ima godina, koji već sada ne smije jesti ono što druga djeca smiju, koji je prošao teške operacije srca a uskoro ga čeka još jedna. Pa je na to još došla celijakija, autizam, problemi sa kožom koji traže skupu, za njih nedostižnu kozmetiku.

To vam je dijete sa tjelesnim i mentalnim poteškoćama, dijete koje je potpuno ovisno o roditeljima svake sekunde svakoga dana. Dijete koje svoje djetinjstvo, umjesto u parku, provodi po bolnicama.

Zbog svega toga, roditelji su u velikim dugovima, za sada preko 5000 kuna zaostataka režija, a novi mjesec je krenuo. Računi su blokirani odavno. Treba im svega, treba im sva moguća pomoć. I molim vas, tko god može, pomozite im.

Dječak jede bezglutensku hranu kojoj je cijena i tri puta veća nego ostaloj hrani, imaju pravo (koje koriste) na nekoliko kilograma brašna mjesečno.

Stavila sam i popis što koristi iz ljekarne, to je samo dio onoga što mora imati. Trebala bi im i zidna grijalica za kupaonicu (prilažem sliku) da se dijete može u toplom kupati a mama nam kaže da je najgore kada skidaju temperaturu u ledenoj kupaonici.

Šlape i tenisice broj 36, i piđame za bolnicu (nove ili čiste i čitave), odjeća veličine S.

Nepropusne plahte. Kadulja i sljezov korijen (čajevi).

Što god tko može i želi kupiti s popisa, molimo vas, roditelji su iscrpljeni i trebaju nas!

Želimo samo reći, da dječak ima i brata kojem bi trebale tenisice 42, želja nam je da budu u super stanju, a vjerujem da se ne bi bunio niti da dobije koji slatkiš ❤️

HU Dobra volja Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete (za slanje poštom)

Za GLS/DPD i ostale službe, molimo pišite nam u inbox.