Od srca Vam hvala

20.10.2022.

Dragi naši predivni ljudi,

od srca Vam hvala! Ogromno, najveće hvala na svakoj donaciji, na svakoj lijepoj riječi, na povjerenju, na ljubavi koju dijelite s nama i našim obiteljima! Petrica je obišla majku i djecu za koju smo vas molili pomoć prije par dana, koja je pobjegla iz ružnog braka i hrabro se bori za ovo dvoje prekrasne djece, koja je svojoj djeci obećala djetinjstvo kakvo je ona mogla samo sanjati.

Dječaku je već drugi dan stigao novi krevet koji mu je poklonila gospođa Ružica, presretan je što ima svoj kutak. Naknadno smo saznali da ladica u krevetu može služiti kao dodatni ležaj, pa bi tu mogli staviti još jedan madrac da i seka spava sama. 💜

Obukli ste ih od glave do pete a još im nismo dostavili ono što ste za njih slali poštom, odjeće i obuće će imati na biranje. Hrane imaju za cijeli mjesec, hodnik je bio pun vrećica, od voća i povrća, slatkog, konzervi, mlijeka. Od svega slatkog, čokolina, čokoladnih napitaka, curica se najviše razveselila mrkvi, odmah je jednu pojela😍 pa je usljedila modna revija, isprobavanje čizmica, čarapa,svega redom što ste joj darovali. Jako je vesela, puna pitanja, sve joj se sviđa i sve ju raduje. Braci nije jasno od kuda sad sve to za njih, ali uskoro će i on shvatiti da ima puno dobrih ljudi koje ne poznaju ali su tu za njih.

Za kraj, želimo vam zahvaliti i na novčanoj pomoći, na svakoj od 8300,00 kuna koje ste odvojili od sebe i dali njima. Mama je plakala od nevjerice, šoka, zahvalnosti. Kako kaže, što god da kaže, nije dovoljno da vam zahvali.Njezina malena djevojčica ju je odmah zagrlila da ju utješi. Ali ovaj put ipak su to bile suze radosnice. Zbog vas. ❤️

Da se podsjetimo, mama je prošla užase u djetinjstvu, pola djetinjstva provela je u domu, a kasnije u braku je došla do ruba anoreksije. Bez oslonca, bez povjerenja u ljude, bez vjere u bolji život. Zbog toga, sve što ste za nju učinili, veliko je kao svemir.

Hvala Vam!