Odjeća i bonovi za mobitel

02.11.2022.

Posjetili smo obitelj koju već dugo poznajemo. Samohrani tata koji živi sa troje djece sa prihodom od 1200, 00 kuna. Socijalnu pomoć nikada nije htio jer se boji da djeca jednog dana ne ostanu bez kuće. To je sve što imaju.

Tata je bolestan, teško hoda ali se trudi kada može zaraditi koju kunu. A može sve teže. Kičma i kukovi su u sve gorem stanju. Hrane nismo nažalost puno imali, pa smo tati dali 1000,00 kuna da im sam kupi što im treba.

Cure trebaju odjeće veličine S i M. Isključivo sportske mladenačke odjeće za školu. Starija kćerka treba i jedne bijele hlače S/M veličine za praksu ako netko ima. Uz to, mlađa djevojčica ide u 8.razred,ispada joj kosa i trebala bi koristiti šampon sa slike i OMEGA 3,za što oni, naravno, nemaju novaca. S čim god im možete pomoći, hvala Vam.

Jedva, ali zaista jedva sam izvukla iz njih što bi htjele za prvu ruku imati, javile su mi da bi to bili bonovi za mobitel, A1 i Simpa. Preko internet bankarstva smo uspjeli kupiti A1, ali sa Simpom nismo imali sreće. Pa ako netko želi kupiti jedan bon, za drugu seku, rado im proslijedimo. Samo jedan, ne više. Tako da svaka ima jedan.❤️ #Riješeni bonovi

U petak smo na dežurstvu u skladištu od 17:00-18:00, Konjščinska 38,Dubrava!

Vidimo se.