Auto pun donacija

03.11.2022.

Sa punim autom vaših donacija, u nedjelju smo obišli obitelj koja ima bolesnog sina. Za njih ste uplatili velikih 10 550,00 kuna💌 Hvala Vam na dvije kutije lijekova, mama kaže da će im biti dovoljno za do ljeta ❤️

Hvala vam i na nekoliko kutija bezglutenske hrane, sve će se iskoristiti i mnogi znate koja je cijena te hrane tako da ste spasili roditelje. Nešto brašna dobiju besplatno, ali im nije niti približno dovoljno.

A sad da vam kažem nešto o njima. Oni su jedna od rijetkih obitelji za koje smo skupljali pomoć prije nego smo ih upoznali. Čim smo pregledali ogromnu količinu nalaza od djeteta, dijagnoze sa kojima se bori, znajući da on nikada neće ozdraviti, da je jedna od njegovih dijagnoza celijakija, bolest koja treba jako puno novaca,da je on dijete kojem ne prođe tjedan dana da nije po bolnicama ili na hitnoj, znali smo da moramo pomoći. I ono najvažnije, osjećaj nas nije prevario.

Jedna predivna obitelj sa predivnom djecom. Toliko su topli, puni ljubavi i pristojni. Bila je to ljubav na prvi pogled i prvi zagrljaj ❤️

Za razliku od mnogih priča koje čujemo u zadnje vrijeme, gdje očevi odu, ne pitaju za djecu ili su nasilni, ova dječica imaju svu ljubav svijeta od svoga tate i svu ljubav od svoje mame. I koliko god da su željni svega, ljubavi im ne nedostaje 😊

Roditelji su za novac platili zaostatke režija koje smo vam spomenuli da su bile preko 5000,00 kuna, platiti će majstora da im presloži kamin i dječaku će kupiti novi jastuk, za njega nismo htjeli tražiti rabljeni jer je zaista osjetljiv.

Ovaj tekst je već dugačak, ali ako je netko izdržao čitati do tu, onda nam još preostaje da vas pitamo ima li netko mlinac za kavu? Kada nam prijatelj ne pojede sav svoj bezglutenski kruh, mama bi ga iskoristila da napravi krušne mrvice, jer su i bezglutenske krušne mrvice jako skupe.

I jako bi im dobro došao pekač za kruh. Ako je netko nekad kupio pa ga spremio tamo gdje nam stoji sve ono što nam jako treba a nikad ne koristimo. Ova obitelj bi pekač koristila svaki dan.

Dječica nemaju posebne želje za Božić, jedina želja im je da upišu neki sport, što je roditeljima naravno teško plaćati,ali možda im uspijemo ispuniti i tu želju, barem za prvih mjesec ili dva treninga.

📌Sutra smo u skladištu u Konjščinskoj 38, od 17:00 do 18:00 (po potrebi malo duže). 📌

Poštanski_pretinac

HU DOBRA VOLJA Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete

Tisak

Terminal Sesvete 900960 NINSKA 10, 10 360 Sesvete

Ako želite pomoći radu udruge HU DOBRA VOLJA Erste banka HR0524020061100787075

Nastavak na objavu :https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=466180542204411&id=100064374085027