Danica i njezin sin

08.11.2022.

Ovo su vam, dragi naši, Danica i njezin sin. Danica je bolesna, operirana, živi sa sinom koji također nije zdrav. Kako se kaže, krpaju kraj s krajem.

Navrati naša Petrica ponekad k njima, sa ponekom donacijom i uhom za slušanje, to je ono Danici najbitnije. Da s nekim porazgovara.

Nikad ona ništa ne traži i ne pita, ne zove, ne kuka, ne moli. Padne nam napamet, nema osobe koju nešto ne bi usrećilo. I tako saznamo od Danice da ima staru poderanu jaknu, ali njoj je dobra. Za do doktora, ugrije ju. U skladištu nađemo novu, sa etiketom, veličine baš za nju. A uz to, čizme nove, nikad nošene, njezin broj. Sreći nije bilo kraja, kaže sad će ljudi misliti da je bogata 😁 a njezina zahvalnost se riječima ne može opisati...

Jedino za što nam je rekla da jede je palenta. A mi u skladištu niti jednu jedinu nemamo . Operirana su joj crijeva i puno toga ne jede.

Danica nema niti tenisice. To jest, kaže da ima. Kupila je jedne u Plodinama prije barem 5 godina. Bolje išta nego ništa. Ali mi bi za nju neke malo bolje, neka se još malo obraduje. Pa ako netko ima, da joj pripremimo kao Božićni poklon,mekane čitave i čiste tenisice broj 40,a za sina kućne šlape 45-46. I naši veliki vole dobiti poklon i znati da tamo negdje ima netko nepoznat tko im želi sreću 💜

Ako imate nešto što želite donirati za Danicu i sina :

Dežurstvo u skladištu: Srijeda, od 17:00-19:00, Konjščinska 38,Dubrava

Paketomat Lidl Novi Jelkovec HU Dobra volja

Poštanski pretinac u pošti : HU DOBRA VOLJA Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete