Obitelji želimo lijep i miran Božić

28.11.2022.

Nedavno smo vam pisali o majci koja je bila žrtva nasilja, od malih nogu je živjela strašno težak život, bez roditeljske pažnje, po domovima. Nažalost, brak joj također nije donio sreću i njezina agonija se nastavila. Iako su joj govorili da je nesposobna i da neće moći sama s djecom, brzo im je pokazala da nisu u pravu. Djeci je željela da imaju sretno djetinjstvo. Žive kao podstanari, mama radi, od plaće joj ostane nešto sitno novaca za hranu, nedostajalo im je svega, ali žive koliko toliko u miru, svakako bolje nego što im je prije bilo.

Dječaku smo pribavili krevet i madrac, on je presretan što sada kao pravi veliki dečko spava sam u svom krevetu. Krevet ima ladicu u koju može još jedan madrac, i ako bi netko imao slučajno i madrac i prijevoz (prijevoz nam je jako bitan!), željeli bi da i seka ima gdje spavati. Ona nema krevet nego spava na podu na malom madracu od kinderbeta. Nažalost, mama nema metar pa ne znamo točnu dimemziju madraca i jel isti kao za krevet ili ipak nešto manji.

Djevojčica je dobila više čizmi pa je morala sve isprobati i napraviti modnu reviju. Odjeće za njih više ne trebamo, sve ste im osigurali 💜

Ovoj obitelji želimo lijep i miran Božić, a za potpuni ugođaj nedostaje im nešto kuglica i lampica da si mogu okititi drvce. Jel ima netko viška da nam donesete u skladište?

Danas je mama bila kod naše bake koja izrađuje adventske vjenčiće pa si je izabrala jedan po svojoj želji koji joj se najviše sviđao. A kad smo već spomenuli baku, kada smo stavili objavu da ćemo dati njezin broj ako bi kupili vjenčić, jako puno vas nas je tražilo broj. Vrlo malo vas je baku i nazvalo. I mi to nikako da shvatimo, zašto ljudi stalno obećaju, zašto u ovom slučaju traže kontakt i onda nestanu? Ljudima u potrebi se da nada i jako ružno i tužno se osjećaju kada ih se prevesla. Kada budete sigurni da možete i želite pomoći, javite nam se. A ako niste sigurni, uzmite si vrijeme i razmislite.

Na dežurstvu u skladištu smo 02.12.2022 od 16:00-18:00 Konjščinska 38, Dubrava