Knjiga za studenicu medicine

11.12.2022.

Riješeno

🎀[pomoć za knjigu za studenticu medicine]

Dragi naši, kada smo objavili popis dječjih želja, brzo ste reagirali i sva naša dječica su dobila svog donatora. A sada bi da pomognemo jednoj velikoj djevojčici.

To divno skromno biće je jedna djevojka koja je bez obzira na tešku životnu situaciju uporna, vrijedna i pametna. Trenutno je na drugoj godini medicinskog fakulteta. Želja nema. Uz moje silne nagovore, ipak kaže ne treba joj ništa. Dobila je obitelj donaciju odjeće pa si je prebrala što joj paše. Njezina jedina želja je da ima svoju knjigu (slika dolje) iz fiziologije.

Sve knjige do sada je kopirala i posuđivala. Ovu bi željela imati, ali joj je cijena preko 800 kuna. Za nju nedostižno s obzirom da živi od 1200 kuna stipendije a 750 kuna plaća dom jer ne studira u svom gradu.

Mama i tata su bolesni, imamo svu dokumentaciju, oboje nažalost nesposobni za rad. Ne primaju niti socijalnu pomoć jer imaju nekretninu. Da je bar nekretnina nečega vrijedna, ali nažalost od nje nemaju nikakve koristi. Kćeri ne mogu puno pomoći jer žive od ničega. Ali vjerujem da mi možemo.

Pa vas molim, tko može odvojiti koju kunu za ovu djevojku, uljepšat ćemo joj Božić i olakšati školovanje. Bude li uplaćeno i "viška", ona će svakako novac iskoristiti na najbolji mogući način.

📌Ako imate nešto za što mislite da bi ju razveselilo (parfem, sjajilo, čarape, kreme..), sutra smo u skladištu od 16:00-18:00!📌

BožićSDobromvoljom2022