Mlada majka

19.01.2023.

Za pomoć nas je zamolila jedna mlada majka koja se trenutno trudna nalazi u nezavidnoj situaciji. A to je da nema od kuda platiti stan i da bi bez naše pomoći, trudna i sa malim djetetom, mogla završiti na cesti ne plati li stanarinu u vrlo kratkom roku. Stanarina je u iznosu od 2200 kuna. Ostavili smo 100 eura i platili dva računa dok ne vidimo možemo li joj još kako pomoći.

Rado bi vam ispričali njezinu priču samo da vam pokažemo što sve živi među nama i kakvi ljudi nas okružuju, ali zbog njezine sigurnosti nećemo. Ne da nema podršku obitelji nego joj majka svakodnevno prijeti i radi grozote. Sa svim je upoznata policija i CZSS. A nakon što smo pročitali policijske zapisnike te vidjeli na svoje oči samo jedan mali dio ove traumatične priče, ostali smo šokirani količinom zlobe koju jedna majka može priuštiti vlastitom djetetu.

Molimo vas da tko može pomogne, situacija joj je jako teška, pa molimo za razumijevanje što vam ne možemo reći više. Uvijek se trudimo napisati vam puno više detalja, ali ovaj put nismo u mogućnosti jer je u pitanju jedan mladi život. Hvala Vam ❤️