Pomoć za Siriju

18.03.2023.

Dragi naši,

Kada smo prikupljali donacije za Tursku, mnogi ste nas pitali što je sa Sirijom? Nismo se mogli upuštati u prikupljanje donacija za Siriju jer je jedina informacija tada bila da se u Siriju ne može ući. Gospodin Assad je prošli tjedan ušao i prije koji dan se sretno vratio u Zagreb sa svim informacijama koje nam trebaju. Želimo vam reći da je s njim putovalo i nešto vaših donacija što nam nije stalo u kombije za Tursku, na tome vam zahvaljujemo.

Postoje male razlike između stvari koje smo skupljali za Tursku i onoga što ćemo skupljati za Siriju. Ovoga puta, ne prikupljamo vodu, hranu za životinje niti kocke za potpalu. Ono što ćemo prikupljati je:

📌 slatkiši (keksi, bomboni - da, smokija već imamo puno, čokolada ne zbog visoke temperature)

📌higijenske potrepštine (paste i četkice za zube, kreme za djecu i odrasle, šamponi, sapuni, higijenski ulošci, deterđenti..)

📌 hrana ( sve osim svinjetine, brzo pokvarljivih proizvoda ili proizvoda kojima uskoro ističe rok)

📌 Deke (čiste, uredne, čitave). Ostalo od posteljine ne prikupljamo.

📌 Šatori, vreće za spavanje i podlošci za spavanje

📌Hrana za bebe (kašice, sokići, dohrane..)

Od ponedjeljka će se donacije za Siriju prikupljati na tri lokacije. 💙Ako ste iz Čakovca, Varazdina,Ludbrega ili Ivanca, mozete se javiti našem Pero Danjko koji je vozio donacije do Adane na broj 0993546005,a Pero će onda dovesti donacije do Zagreba od kuda se puni sleper za Siriju.

💙Jedna od lokacija je naše skladište u Konjščinskoj 38, Dubrava. U ponedjeljak i srijedu smo tamo od 17:00-19:00 sati, te u petak od 15:00-18:00 sati.

💙Treća lokacija je Žitnjak,skladište firme DOK-ING d.o.o.,Slavonska avenija 22G. Tamo će vas dočekati ekipa Lions kluba Kontesa Nera Zagreb, od 20.03.-23.03., od 07:00-16:00 sati.

Odjeću, ručnike, posteljinu i ostalo što nije na popisu, ne prikupljamo! 💙 Hvala na djeljenju objave.

Vidimo se!