Hrabra mama

05.04.2023.

Taman dok smo pomagali mami i bebi prije par dana i molili vas pomoć za njih, javila nam se mama kojoj smo već prije pomagali. Klasična priča kada ovisnik prebije ženu, porazbija i uništi joj pola stana i na kraju dana, kao da se ništa nije dogodilo.

Završio je u zatvoru, mami smo pomogli dok se ne snađe, dođe k sebi, krene radit. I žena je to sve uspjela. Koliko toliko popravit stan za normalan život, na biciklu svakodnevno na posao, ujutro, popodne, navečer.. Kada god treba. I onda je tata nedavno odslužio kaznu, počeo raditi, od prve plaće se napio, prebio ju ponovno i šta sada? Sve ispočetka.

Čitajući ove nalaze, vidim da je hrabroj mami danas i rođendan. Ostavili smo im hrane, pelena i 200 eura za prvu ruku. I nadamo se da će i ovaj i sve sljedeće rođendane proslaviti u miru. Život je jedan i ovako ga nitko ne bi trebao preživljavati.

Hvala Vam na svakom centu i na svemu s čime pomognete da imamo za ovakve hitne situacije. Nažalost, u međuvremenu smo posjetili još jednu majku žrtvu nasilja i svaki put je mučno slušati sa čime se te žene bore.