Majka i kćer žive same

12.04.2023.

Ovo je obitelj za koju smo na prvu rekli da im želimo pomoći što više .

Majka i kćer žive same, mama je bolesna i prima invalidninu, raditi ne može. Nije nas tražila pomoć, nego smo dobili poziv od treće osobe koja nas je upitila na njih.

Prošlo je nekoliko tjedana, riješili smo ostale obaveze i stupili smo u kontakt. Kakva predivna mala obitelj, bilo nam je žao što nismo otišli i prije i što nismo druge stvari odgodili da se posvetimo njima. Ali, posložile su se tu neke druge kockice. Mama nam je u priči spomenula da nemaju TV, ali nije im ni bitan, kada uspiju, nabavit će. Isti taj dan, zovu nas naši mali i veliki prijatelji iz Judo Klub Maksimir i nude nam TV na poklon!

Uz to nam stiže i paket na Tisak, Ines šalje punu kutiju slatkiša. Djevojčica je bila oduševljena, rekla je da će imati dovoljno slatkiša za do kraja godine ❤️ koliko naše malo nekome puno znači...

Pošto nam je ostao još jedan poklon bon, mami smo dali i 600,00 kuna bon da im kupi što zatreba. To su nam stvarno super pokloni za obitelji.

A sada onaj dio gdje trebamo Vašu pomoć. Djevojčica će imati pričest krajem travnja, haljinicu smo nabavili ali nam trebaju neke malo elegantnije tenisice, veličine 37. Bilo bi super da su bijele ili svijetlo roze. Mami sam rekla da ne kupuje dok ne vidimo ima li netko da pokloni, ali kaže da ionako nema od čega kupiti.

Curici je uskoro i rođendan, toliko nas je oduševila i odlučili smo joj uljepšati taj dan, pa ćemo od vaših nenamjenskih donacija također kupiti poklon bon da si sama izabere nešto od odjeće za školu. Ili što god ona bude željela, ipak je to njen dan.

Za sada je to to, a kada obavimo ovo hitno, pisati ćemo vam opširnije kako im se može još pomoći..