Tata i dječica

16.04.2023.

Dugo već čekamo sa ovom objavom, dugo vam nismo zahvalili svima koji ste pomogli, a trebali smo. Ali ne nalazimo riječi kojima bi opisali ovu obitelj, zbog trenutno jako teške situacije koja ih je zadesila, smišljam kako da vam prenesemo koliko su prekrasni a da ne otkrijemo u ovom trenu previše detalja.

Od gospođe kojoj smo pomagali, saznali smo za tatu i dječicu. Vas smo tražili samo odjeću i čaše za njih... Tata je rekao da ne treba ništa, radi, zaradit će, nekad kad uspije kupit će. Ali mi znamo da kad se vi svi skupite da mi to riješimo za čas, tako je i bilo.Čaše je porazbijala mama kada je došla u posjet djeci. To su sve riječi koje ćemo na nju potrošiti.

Bili smo kod njih, ulazimo, djeca se dižu od ručka da nas pozdrave, da se upoznamo. Toliko pristojni da bi se mnogi odrasli mogli posramiti. Tata je jedna posebna priča, koliko ljubavi u njemu ima za djecu, zajedno kuhaju, peku kolače, šetaju, idu na izlete, djeca sa osmjehom od uha do uha, kao da im je djetinjstvo potpuno bezbrižno. Daje im ljubav beskonačnu. Baš smo ponosni na njega kao da je naš 💜

Tata i dječica su podstanari, nakon što plate stan i režije, žive i više nego skromno. I dok se ne riješi skrbništvo, pa mamin potpis više ne bude potreban, i djeca budu mogla ići u vrtić /produženi boravak, oni će živjeti više nego skromno. I do tada je naša želja da s vremena na vrijeme budemo podrška.

Iako pomoć ne traži, zaslužio je svu pomoć i sreću ovoga svijeta, i zato, ako budete željeli nekome pomoći, ako budete i jedan euro željeli odvojiti za njih, nećete pogriješiti.

Odjeće trenutno više ne trebaju, stvarno smo puno odvezli.

Hvala Vam!

📌Za vas koji nam želite slati #poštom za ovu ili neku drugu obitelj: Humanitarna udruga Dobra volja Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete

📌TISAK Terminal Sesvete 900960, Ninska 10 Sesvete 10360

📌Paketomat Lidl Novi Jelkovec

📌DPD, OVESEAS, GLS (dogovor u inbox)

📌Donacijom pomoći radu Udruge HU DOBRA VOLJA Erste banka HR0524020061100787075 SWIFT/BIC: ESBCHR22