Naša mala obitelj

06.09.2023.

❤️Većina vas zna našu malu obitelj, ali za nove pratitelje ću napisati par riječi o njima. ❤️Majka domaćica brine o 2 djece sa autizmom. Uz sve brige i teškoće, majka je osim šta je skromna i zahvalna na svemu, uvijek nasmijana i dobre volje.

❤️Nikola je dijete koje ne priča, pa je komunikacija s njim malo teža. ❤️Neka djeca pate za mobitelom, neki za igračkama, a Nikola se najviše veseli salamama, što možete i zaključiti po slikama iz naših objava. Njegov osmijeh nema cijenu.

❤️ Njegova seka obožava pjevati, pa nas svaki put dočeka i isprati sa pjesmom. ❤️Otac je radio u drvnoj industriji. Firma otišla u stečaj, ali je tata uspio dobiti mirovinu. ❤️Kada je mislio da će napokon malo odmarati i uživati u mirovini, dobio je rak. ❤️ Danas je bio na pregledu, pa sada čeka nalaze i termin kemoterapija. Nadamo se da će sve biti ok i da će tata pobjediti u ovoj utakmici.

❤️Znate, baš sam rekla kolegici kako mi je njih posebno žao. ❤️Znaju da nikada neće biti svekar, punica, baka, deda.... ali vjerovatno ni ne razmišljaju o tome, jer su se pomirili sa životom kakav imaju. ❤️Zato vam puno hvala šta se uključujete na bilo koji način, dijelite naše objave i tu ste za sve njih.

❤️Nikada nismo dobili toliko slika praznih frižidera, a pošto naše djelovanje ovisi o vašim donacijama, bit ću slobodna zamoliti vas tko je u mogućnosti donijeti donaciju idući tjedan u skladiste .Točno vrijeme i datum ćemo napisati bar dan prije.

📌Za vas koji nam želite slati #poštom za ovu ili neku drugu obitelj: Humanitarna udruga Dobra volja Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete 📌TISAK Terminal Sesvete 900960, Ninska 10 Sesvete 10360 📌Paketomat Lidl Novi Jelkovec 📌DPD, OVESEAS, GLS (dogovor u inbox) 📌Donacijom pomoći radu Udruge HU DOBRA VOLJA Erste banka HR0524020061100787075 SWIFT/BIC: ESBCHR22