Dragi bračni par

18.10.2023.

❤️‍🩹Rodili se i živjeli u lijepoj Bosni. Sve do prokletog rata, kada su kao i mnogo ljudi dijete pod ruku i bježi, kako bi spasili živu glavu. Grozno je kada gledas kako se sve ruši ko kula od karata...

❤️‍🩹Nama jako dragi bračni par , nikada ne traže ništa, ali nakon što su deložirani iz prostora koji su dobili na korištenje , morali su naći neki smještaj. ❤️‍🩹I našli su, nešto malo al za njih 2 kažu dovoljno. Plaćaju ga 150 eura mjesečno. To je vrijedna žena koja je rekla da joj samo damo brašna i germe i tome se veselila. Svaki dan je pekla kruh. ❤️‍🩹Sada više ne može. Nema apetita, izgubila je dosta kilograma, pa nema više ni snage za mjesiti tijesto. Sada kada bi trebali uživati, gledaju gdje će i kao od prvog do prvog. Gospođa je prije rata bila sa sinom, a suprug je radio i žive od njegove mirovine. Kakve su mirovine to znamo.

❤️‍🩹Tu nažalost nije kraj. Kreću problemi sa srcem. Hitna, bolnica, operacija... Tahikardija,fibrilacija-defibrilacija Terapija od 9 tableta dnevno.

❤️‍🩹Imaju oni i sina, sjećate se s početka objave kada su bježali, ali i sin ima 3 djece i odgaja ih sam. ❤️‍🩹Kako su cijene nenormalno skočile i njih 4 vode borbu, ali mi smo baki i dedi obećali pomoći oko stanarine, a uz vas vjerujem da ćemo im bar na taj način olakšati ovaj teški život.

❤️‍🩹Ukoliko im želite olakšati njihovu situaciju donaciju možete uplatiti na račun HU Dobra volja Erste banka HR0524020061100787075 SWIFT/BIC: ESBCHR22 Hvala vam