Božićni pokloni

24.10.2023.

🎄Dragi prijatelji. @pratitelji

🎄Iako se nekima čini daleko, brzo će doći i taj dan. 🤗Najveći kršćanski blagdan. Božić.

🥰Da bi se sve odradilo kako treba, treba prvo predati papire, napisati popis i želje dječice, njih stotinjak prikupiti hranu, sve popisati i na kraju složiti pakete i poklone i put pod noge.🚍 Kako smo već pisali djedica će biti naš rukometaš Luka Stepančić a uz njega će još par volontera obuci kostim i pomoći nam kako bi obišli lijepu našu i razveselili dječicu.

🥰Ono šta vidite na slikama je samo dio onoga šta radimo , ali treba puno truda i rada da bi uspjela akcija. Nadamo se da će i ove godine sve želje biti ispunjene. Ma šta nadamo, znamo.👍

🥰 Uz vas ne može nijedno dijete ostati bez poklona jer ni vi ni mi nećemo to dozvoliti. Ukoliko netko želi postati volonter slobodno se javite. Nećete požaliti. Potrebno vam je vrijeme i dobra volja.

🤝Na vama je da polako pitate svoje profesore, direktore, djelatnike, tete u vrtiću, kolege u uredu, sestre u bolnici ma tko god može i ima dobru volju da se uključi. Ukoliko znate neku firmu sa hranom slobodno ih pitajte jesu li voljni donirati.

🥰Za nove pratitelje u školama i vrtićima se skuplja po cca 3 dana i onda netko od volontera dođe po to.

🥰Za firme je kako se dogovore. Ako ne znaju šta kupiti , neka nam se obrate da im kažemo čega najviše fali.

🥰Ukoliko uplaćujete donaciju, pošaljemo vam potvrdu o primitku donacije, ali nam morate poslati sve podatke. Mi smo jako uzbuđeni i veselimo se najveselijem razdoblju pred nama.

🏠Prije toga dečki moraju promjeniti krov kod mame i curice iz prethodne objave( za sada nam vrijeme ne ide na ruku), a 04.11. planirana je akcija kod nevjenčanog para.

🥰Ako znate neki hostel ili nešto slično gdje bi par mogao prespavati tu noć, molim vas javite nam. Oni polako pregledavaju šta im treba, da nešto važno ne završi u smeću. 🔜Taj dan će nam dobro doći dečki sa kombijem, caddyem i naravno cure, koje će skupa sa mnom to čistiti.🛻

🥰Imamo planova za par, al vidjet ćemo kako će ovo proći, pa ćemo dalje. Nadamo se da će uživati kada se vrate. Hvala svima koji će s nama zasukati rukave. ❤️Naš Deni već 3 godine svaki dan im nosi topli obrok , a i u subotu će se pobrinuti da ne budemo gladni . Veselim se susretu s vama.

Hvala šta dijelite naše objave :) 🙋‍♀️😍 Za sada ne primamo odjecu i obuću jer nas ljudi najviše mole hranu i pomoć u plaćanju režija.

🥰Još malo smo do 28 000 pratitelja I hvala vam na tome. Slobodno dijelite objave. Idemo odraditi ove dvije priče i onda slijedi ona najveća, najljepša božićna priča...

Svi vi čije papire o vašoj teškoj situaciji imamo ne brinite hrana i pokloni će biti spremni.

Nemojte nas tražiti pomoć ako ste zdravi ko dren mladi i sposobni za rad. Posla ima, ali nekima je lagodnije živjeti od socijalne pomoći i biti kod kuće u toplom. Vi nas slobodno zaobidite. Dežurstvo za donatora je sutra petak 27.10 od 19 do 20:30 h pa ukoliko želite donirati hranu slobodno navratite. Hvala na svakoj namirnici.