Tragedija

29.01.2024.

❤️Kada smo se uputili na put nismo ni znali svu tragediju ove obitelji zato radimo na način na koji radimo , odnosno obiđemo obitelj ,popričamo ,vidimo na koji način možemo pomoći. Njihova životna priča ide ovako.

❤️Majka udovica sa 3 maloljetne djece.

❤️Nažalost prije 3 godine za njih je to bio normalan dan i obiteljski su otišli na kupanje,ali mama je u jednom trenu primijetila da tate nema.

❤️Svi su skočili tražiti ga, došle su i 2 hitne ali samo su mogli konstatirati smrt.

❤️Nažalost tu priči nije kraj.

Majka se razbolila od karcinoma bubrega i kroz suze priča kako su joj ga izvadili u 12. mjesecu. Pošto ima i gastritis mora piti lijekove i za to,a za hormone lijekove plaća 21 euro.

Zahvaljujući dobrim ljudima-vama ❤️ plaćene su im režije i ostavili smo im 100 eura.

❤️Idemo dalje.

Iz sobe nas dolazi pozdraviti prekrasna djevojka. Ima 16 godina. Rođena je u 5. mjesecu trudnoće. 6 mjeseci je bila u inkubatoru. Izborila se i preživjela. Nažalost sve to je ostavilo traga.

❤️Djevojka je na jedno oko slijepa ,a na drugo vidi 20%. Ide u srednju školu. To me bas rastužilo. Za nju nas je mama molila jaknu i dobila je točnu veličinu i boju koju voli. Baš je bila sretna.

❤️ Eto sve nas to potrese i truditi ćemo se svima pomoći koliko možemo, ali u zadnje vrijeme je ogromna količina zamolbi i zaista nismo u mogućnosti svima pomoći.

❤️ Želite li pomoći radu Udruge mozete donacijom na HR0524020061100787075 SWIFT/BIC: ESBCHR22 Hvala vam

❤️Na ulazu nas je dočekao ,ali i ispratio Ljubo. Ljubi nista ne fali, malo je vani ,malo dođe u kuću smazat koji slatkiš ili bananu.

Hvala vam puno dobri ljudi.