Mama sa svoja dva sina

12.03.2024.

Prije nekog vremena pisali smo vam o mami koja živi sa svoja dva sina i za njih smo tražili dječji krevet i polovnu kuhinju. Javila nam se predivna vrijedna ekipa , otišli su kod obitelji u Karlovac, izmjerili sve i napravili joj novu novcatu kuhinju po mjeri, okrečili , stavili novi laminat i naš mali dječak napokon, zbog iste te predivne ekipe, ima novi krevet.

Mama je prije par godina imala težak period u životu, njezin suprug je osim što je pretukao nju, porazbijao i pola stana. Tada je na poklon dobila polovnu kuhinju tek toliko da ima nešto. Sama je s njih dvojicom, radi težak posao u smjenama. Stvarno je hrabra žena , ne odustaje i trudi se da djeci priušti što može. Njezinom sinu ste platili maturalac. Mislim da su nakon svega i zaslužili malo sreće u životu i hvala svima Vama koji ste im to omogućili.

Za mamu nam je stigla i kabanica koju smo joj poslali, ali moramo reći i da smo tada imali dogovore s par ljudi koji su obećali nešto odjeće za maturalac za dečka i da nam to nažalost nije stiglo. Pa ako netko ima odjeće veličine M, rado mu pošaljemo do ljeta.

❤️