Teško djetinjstvo i povratak u normalan život

16.03.2024.

Prije par mjeseci pomogli smo samohranoj mladoj mami i njezinoj djevojčici platiti stanarinu. Rekla nam je tada da ne treba više našu pomoć jer čeka posao i počinje raditi. Međutim, depresija ne pita , nakon samo 9 dana na poslu, morala je otići na bolovanje . Toliko joj bude teško da obavi samo nužno što treba za svoje dijete.

Osjeća se da je sama na svijetu od kada joj je,kada je bila djevojčica, umrla mama nakon duge, teške bolesti. Usprkos terapiji, ponekad je potpuno bezvoljna, sada joj je terapija promjenjena pa se nada da će ipak uspjet funkcionirati na poslu na koji se uskoro vraća.

Imamo jako puno mladih mama koje dolaze iz disfunkcionalnih obitelji, koje su prošle kroz strašno teško djetinjstvo i koliko god godina da je prošlo, teško krenu dalje sa normalnim životom. Često osjećaju krivicu i pitaju se jesu li kao djeca mogli učiniti što drugačije .

Ostavili smo joj hrane i 500,00 eura,donaciju gospođe Branke, da ima za stanarinu i režije...jednu brigu manje.

Ljubite svoju djecu, pričajte s njima, slušajte ih, volite ih. A mi vam zahvaljujemo u ime svih onih koji nisu imali tu sreću i kojima je naša pomoć jako potrebna .

❤️