Velik posao

24.03.2024.

Prvu sliku vam stavljamo da vas podsjetimo o kojem stanu se radi, a ostale slike su što se sve uz vašu pomoć i pomoć naših odličnih majstora napravilo.

Nakon 5 sati muke, kada je izbačena iz kupaone, sa kadom je otišao i jedan zid. Napravljen je novi. Soba je pregletana i u ponedjeljak se kreče zidovi.Prozori u sobi su ofarbani, u kupaonu je ugrađen novi.

Struja i voda riješene što se do sad moglo riješiti. Kroz sljedeće dane čekamo keramičara i dostavu namještaja. I onda se nadamo da će tjedan nakon Uskrsa naša obitelj opet doći u svoj dom nakon punih mjesec dana. U neki potpuno novi dom, a opet njihov.

Moramo reći da smo do sada financirali krovove na kućama , uređenje prostorija u kućama naših obitelji ( kupaona, namještaj..) ali da je ovo prvi put da se uređuje cijeli stan od poda do stropa, sa svim novim namještajem i bijelom tehnikom i svim sitnicama koje jedna obitelj treba. Velik je to posao , dugo i traje ali rezultat će biti fantastičan. Kao i svi vi koji ste u ovom sudjelovali. Hvala vam, ogromno hvala !

🎯U utorak imamo dežurstvo u skladištu i molimo sve koji su nam obećali donijeti nešto za cure to i donesu. Konjščinska 38 od 17:00-18:00 sati. 🎯