Obilazak puno obitelji

28.03.2024.

I dalje smo u punom pogonu. Hvala novim volonterima koji su se uključili i pomažu dijeliti pakete po cijeloj Hrvatskoj. Tako su neki na području Slavonije, Bjelovara, Siska, Petrinje, Zagreba,Karlovca,Like, Đakova ma svugdje nas ima. Dobro smo raspoređeni. 🫠

U Perusicu smo posjetili udovica čiji je mladi suprug umro od raka. Majka 6 djece brine da im nista ne fali. Ponosna je majka sina koji se zaredio za đakona.

Zahvaljujuci vasim donacijama obišli smo puno obitelji, ali ne stignemo sve ni objaviti. Imamo još puno posla i iznenađenja, ali o tome u narednim danima.

Danas smo obišli i tatu 4 djece ,čija je mlada supruga umrla od raka. Otac radi I bori se ,ali teško je kada su mala djeca . Najmanji je prvi razred. Nažalost napusta nas jako puno mladih ljudi.

Bakica koju smo obisli je bila jako sretna. Naša posjeta,malo razgovora i odmah je sretnija. Vrt ko po špagi, podsjetio nas je na vrt bake Milke. Ubrala sam malo peršina za finu juhicu.

Hvala vam na svakoj donaciji i dijeljenju objava jer tako dopiremo do većeg broja ljudi.

📌Za vas koji nam želite slati #poštom za ovu ili neku drugu obitelj: Humanitarna udruga Dobra volja Varaždinska 1 pp 62 10 360 Sesvete 📌TISAK Terminal Sesvete 900960, Ninska 10 Sesvete 10360 📌Paketomat Lidl Novi Jelkovec 📌DPD, OVESEAS, GLS (dogovor u inbox jer nije ista adresa) 📌Donacijom pomoći radu Udruge HU DOBRA VOLJA Erste banka HR0524020061100787075 SWIFT/BIC: ESBCHR22