Novčane donacije

Donacije koje koristimo za rad udruge, kupnju hrane i ostalih potrepština.

Novčane donacije su najfleksibilniji izvor donacija jer s njima kupujemo ono što je u tom trenutku najpotrebnje - hrana, lijekovi i higijenske potrepštine za naše obitelji, poklone za djecu za Božić ili pak cestarinu i gorivo kada idemo u obilazak obitelji. Udruga ne isplaćuje plaće (svi smo volonteri) te tako 100% donacija odlazi za naše obitelji.

Odaberi način donacije za više informacija

Donacije su moguće putem opće uplatnice ili mBankinga te iz inozemstva

Opća uplatnica
Upute za donaciju putem opće uplatnice u banci ili pošti.
Upute
mBanking
Upute za donaciju skeniranjem barkoda u mobilnoj aplikaciji banke.
Upute
Iz inozemstva
Upute za donacije iz inozemstva sa SWIFT kodom.
Upute

Materijalne donacije

Donacije u naravi - najčešće hrana ili ciljane donacije za određenu obitelj

Ukoliko želiš, možeš donirati i konkretnu robu ili hranu umjesto novaca. Primjeri što su ljudi dobre volje donirali - tonu mandarina, 30 kg meda, zimnice, materijal za gradnju kuće, bon za gorivo i sl.

Napomena

Molimo te da ne šalješ stvari koje su polomljene ili prljave (naročito odjeća i obuća) jer iste neće biti iskorištene. Hvala.

Kontakt za materijalne donacije

Kontaktiraj nas na donacije@hudobravolja.hr ukoliko želiš materijalno donirati. Molimo te da uključiš svoje ime i prezime, što želiš donirati i mjesto gdje se nalazi donacija ukoliko je potreban prijevoz.

Volontiranje

Uvijek smo u potrazi za volonterima dobre volje!

Najčešće tražimo volontere za obilazak obitelji i dostavu hrane i ostalih potrepština. Vozačka dozvola i auto je poželjan, ali nije obavezan.

Ukoliko imaš drugih vještina kao što je npr. grafički dizajn, komunikacijske vještine, marketing, znanje stranih jezika ili bilo što drugo što misliš da bi pomoglo našim obiteljima - javi nam se!

Volontiranje je isključivo dobrovoljno i nije plaćeno.

Kontakt za volontiranje

Kontaktiraj nas na volontiranje@hudobravolja.hr ukoliko želiš volontirati za udrugu. Molimo te da uključiš svoje ime i prezime, adresu, telefon, koliko često možeš volontirati i koje vještine možeš pružiti.