Sve novosti

Marijanina životna misija – pomoći onima kojima je potrebno

14.11.2016.

Marijana iz Sesveta noćima zna biti budna dogovarajući s drugim ljudima darove za siromašne obitelji koje ih svojoj djeci ne mogu priuštiti. Ta je humanitarka samo u ovoj godini pomogla više od 70 obitelji i 130-ero djece. Svaka je priča za nju posebna i svaka je jednako usrećuje. Marijana Matešić u životu ima samo jednu misiju – pomoći onima kojima je to potrebno. Ova humanitarka i majka petero djece nedavno je preko društvenih mreža sama pokrenula akciju prikupljanja darova za više od stotinu djece iz obitelji lošijeg imovinskog statusa kako bi i ta djeca ove božićne blagdane dočekala punoga stola. Javljaju mi se ljudi iz cijele Hrvatske. Znači iz Dalmacije, Slavonije, Istre, Zagreba i drugih dijelova zemlje. Neki se sami jave, neki predlože nekoga, a neke znam osobno. Obiđemo djecu i pritom uvijek sa mnom ide netko koga ja ne znam tako da vidi kako smo sve učinili, kaže Marijana. Dosad je sudjelovala u više od 40 humanitarnih akcija te je zbog toga nominirana za dobrotvorku godine. Više o ženi koja kaže da joj je najveća radost nekoga razveseliti pogledajte u reportaži Vinka Paića. hrt

Pročitaj više

Beskućnici među nama

13.11.2016.

U samom centru Zagreba, zahvaljujući vlasniku ove kuće, naši beskućnici imaju gdje prespavati. Bez struje, vode, toaleta. Po vodu idu s kolicima u susjednu ulicu na pumpu. Po danu skupljaju boce i hranu, a navečer se skupe u sobici i tek onda nalože peć. Danas sam ih sa Vesnom Mišak obišla, odnijeli im prekrivači, jastuke, deke, hranu da im bar malo ublažimo njihovu tugu. Želite li ih obići i odnijeti im hrane javite se .

Pročitaj više

Beskućnici i volonteri

11.11.2016.

Druženje beskućnika i volontera. Čast mi je bilo odazvati se njihovom pozivu. Još jedno predivno iskustvo.

Pročitaj više

Bjelovar – djetinjstvo u vlazi

09.11.2016.

Ovi mališani nažalost sanjaju o lijepoj kupaoni

Pročitaj više

Nedjelja u Bjelovaru 06.11.2016. pisma za Djeda Božićnjaka

09.11.2016.
Pročitaj više

Mandarine

08.11.2016.

Veliko hvala OPG Dropulić na ovoj predivnoj donaciji mandarina

Pročitaj više

Kupovina namirnica

01.11.2016.

Od vaših članarina i donacija koje smo prikupili, obavili smo kupovinu i već sutra ćemo nekoga obradovati.

Hvala vam prijatelji

Pročitaj više

Komarevo

22.10.2016.

Današnji slobodan dan sam iskoristila da obiđem svoju drugu obitelj. Prekrasan dan proveden sa meni dragim ljudima Milan i Matija Basarac.

Pročitaj više

Samački život

18.10.2016.
Pročitaj više