Sve novosti

Tražimo veš mašinu za Ljubicu

02.04.2019.

RIJESENO Ovo je nasa Ljubica iz okolice Otocca, obisli smo ju za Bozic i zelja nam je posjetiti ju i za Uskrs. Ljubica je slijepa . Pitali smo ju mozemo li kako pomoci.. Kaze jedino sto joj treba je ves masina jer njezina se pokvarila. A njoj slijepoj zaista nije jednostavno prati ves na ruke. Moze biti nova jeftinija ili polovna ali ispravna ako netko u okolici Otocca ima. Dijelite molim Vas objavu da nademo Ljubici masinu i olaksamo joj i ovako tezak zivot ❤

Pročitaj više

Deda Đuro

23.03.2019.

Danas smo posjetili i dedu Đuru. Baš je nekako pusto, kada nas bakica ne dočeka, onako nasmijana i koliko joj god bilo teško, ona je uvijek bila dobre volje. Vjerujem da nas gleda odozgora i smješi nam se. Deda plače, kao i svaki put. Kako i ne bi. Dobra vijest je da su mu obećali spojiti vodu, živi bili pa vidjeli. Osim hrane ostavili smo mu i 200 kuna, rekao je da ima i potrebitijih, al treba i njemu. Jedino društvo dedi su kokice i pesek koji se danas sunčao.

Pročitaj više

Uskrs s Dobrom voljom

21.03.2019.

Humanitarna udruga Dobra Volja i ove godine pomaže svojim korisnicima uljepšati blagdanski stol. U našoj akciji Uskrs s Dobrom Voljom skupljati ćemo sve ono što si bez Vaše pomoći naši korisnici ne bi mogli priuštiti.

Što skupljamo? - hranu (šunke, sir, salame, konzervirano voće i povrće, majoneza, čokoladni namazi, mliječni proizvodi, sve za kolače, kava, čokolino...) - higijenske potrepštine (šamponi, sapuni, gelovi za tuširanje, paste i četkice za zube, sredstva za čišćenje, deterđenti za suđe i odjeću, omekšivači...) - poklon bonovi (Kaufland, Müller, DM, Lidl...) - slatkiši za naše najmlađe (čokolade, bomboni, grickalice, napolitanke...)

Akcija pod nazivom „Uskrs s Dobrom Voljom“ trajati će od 20.03. -20.04.2019. Dio donacija ići će obiteljima s bolesnom dječicom koje smo upoznali i razveselili ovog Božića u Otočcu i našim slijepim prijateljima koje imamo u planu osobno posjetiti prije Uskrsa.

Neke škole su nam se već priključile i zahvaljujemo se na tome a ako i vi želite uključiti kolege u svojim firmama, postajama, drustvima, školama, teretani, bolnici,vrtićima i trebate naš letak, javite nam se :)

Više informacija na Uskrs s Dobrom Voljom!

Pročitaj više

Akcija Svi za Dominika

20.03.2019.

Ovo je Dominik. Mali sokol koji je 4 godine igrao nogomet. Jednog dana, Dominik se srušio. Od tada traje borba za njegov život.

Otvorena je akcija "Svi za Dominika" koja će trajati od 20.03.- 20.04.2019. Sva prikupljena sredstva uplatit će se na tatin račun. Dominik je trenutno s mamom u toplicama, gdje će provesti najmanje 6 mjeseci, a mozda i duze. S obzirom da je do tog dana sve bilo u redu, naravno da majka nema status njegovatelja. Kako to kod nas ide, rješenje se čeka i do 3 mjeseca, tako da majka mora platiti što je uz njega i to 2.600 kn za 10 dana.

Ukoliko ste u mogućnosti uplatite 10, 20 kuna, pišite poruke podrške, slikajte se za Dominika.... mama će sve pratiti.

Više informacija na Svi za Dominika!

Pročitaj više

Hvala DPD na podršci!

16.03.2019.

Dragi naši, prije 4 godine na našem samom početku, malo je onih koji su bili uz nas. Svaki početak je težak, pa takav je bio i naš. Zahvaljujući DPD Croatia u, puno je naših paketa📦📦 stiglo do vas, puno robice i hrane su dostavili sa svojim kombijima🚛🚛. Veliko hvala Generalom direktoru Igoru Jakovljević i cijelom timu Dpda. Oni su od onih, koji nam već 3. godinu za redom pomažu, a jučer su mi uručili ček za udrugu i ostavili me bez daha. Držala sam i mali govor i ovim putem im se jos jednom puno zahvaljujem u ime svih nas i vas. Hvala vam ljudi.💞💞

Pročitaj više

Centar za autizam

14.03.2019.

Posjetili smo Centar za autizam ,htjeli smo ih obradovati malo sa slatkisima i grickalicama a onda smo odmah pitali i sto im jos treba. Evo i maila koji nam je stigao ,pa ako im tko moze pomoci sa bilo cime od toga, bili bi zahvalni. Nalaze se u Sesvetama , ulica Ivane Lang 2. Molim Vas, ako saljete odjecu, saljite cisto i uredno a ne ono sto Vam smeta u ormaru jer to zaista nije fer prema onima koji ce tu odjecu nositi. Hvala Vam.

Pročitaj više

Papiri za Uskrs s Dobrom voljom

11.03.2019.

Polako se pripremamo za Uskrs iako imamo osjecaj da Bozic kao da je tek zavrsio neki dan , vrijeme leti :) Predali smo papire za nasu akciju #Uskrs_s_Dobrom_voljom i cim dobijemo rijesenje, krecemo. I ove godine pokusat cemo pomoci sto vecem broju obitelji sa hranom i higijenskim potrepstinama. Pozivamo sve skole, vrtice, firme male i velike da nam se pridruze s donacijama. Ako netko treba letke za skolu ili vrtic ili plakate, javite nam pa da pribiljezimo kome cemo slati. Nesto prije samog Uskrsa, iznajmit cemo kombi i posjetiti opet nase prijatelje u Lici. Mogli ste vidjeti za Bozic da smo tamo obisli velik broj obitelji sa tesko bolesnom djecom i nase slijepe prijatelje 😊 Hvala Vam na svemu do sada i nadamo se da ste s nama i u nasoj Uskrsnjoj akciji koju cemo na vrijeme objaviti. Negdje poslije 20.03. planiramo i organizirati malo druzenje u Sesvetama za sve donatore i volontere Dobre volje. Vise o tome kada budemo imali tocne datume. ❤

Pročitaj više

Samohrana mama

10.03.2019.

Posjetili smo samohranu mamu sa 4 djecice. Osim hrane, mami smo dali 1.500,00 kuna, da kupi šta je najpotrebnije za njihovu obitel. Nažalost peć je u raspadajućem stanju, pa ako imate peć za drva ili krevete na kat i može se osigurati prijevoz, javite nam se. Martina Zetaić Marijana Ćorluka Matešić

Pročitaj više

Bakica u Slavoniji

06.03.2019.

Napokon sam obavila kontrole i sada nastavljamo s radom.Počela je korizma.Mi ćemo se truditi, piti što manje kavica , a što više vremena (koje je dragocijeno) posvetiti i obići što više naših prijatelja. Posjetili smo bakicu u Slavoniji, kaže baka donijeli ste pun kamion, nismo. al njoj je to puno , a nama sitnica. Pozdrav bakice do idućeg puta. Nadam se da ćete i vi obići kojeg susjeda i pružiti mu ruku.

Pročitaj više