Sve novosti

Skupa smo napisali zadaću, poigrali se, izljubili i rastali

29.09.2016.

Jastrebarsko, samohrani otac sa 8 djece. Već kod prvog posjeta Lucija i Marija su se tolko zblizile kao da se znamo 100 godina. Skupa smo napisali zadacu, poigrali se, izljubili i rastali.

Pročitaj više

Velika hvala prijatelji

29.09.2016.

Ovo su prijatelji, koje sam upoznala zahvaljujući humanitarnom radu. Neki su sa mnom obilazili obitelji, neki su pomagali, neki su donirali, uglavnom svi imaju dobru volju. Njima nije problem iz noćne, putovati sa mnom (i slušati me 🙂 ) 500-600 km, to su ljudi na koje mogu računati u bilo koje vrijeme i zato im velika HVALA. Dragoj Ljerki Barešić , prošle godine nije bilo teško iz Beča sa svojom kćerkom , doći do Zagreba. To se zove Dobra Volja.

Pročitaj više

Ajvar

27.09.2016.

Kada je Milan rekao da obožava ajvar, rekla sam mu ako želiš napravit ćemo ga. Tako je i bilo. Kada je dobra ekipa sve se s guštom napravi.

Pročitaj više

Križevci, obitelj Rusan

27.09.2016.

Križevci, obitelj Rusan, baka i deda, tužno, Do sada su živjeli od 350 kuna mjesečno, a sada su im povećali na 550,oo kn. Gradonačelnik Križevaca je obećao da će se potruditi, naći im adekvatan smjesštaj.

Pročitaj više

Lavica se i dalje bori s bolešću

27.09.2016.

Za mamu Lidiju večina vas zna. To je lavica, koja je imala izbor pobačaj ili kemoterapije. Odlučila se prekinuti kemo i zadrzati bebicu. Kada smo došli prvi put, mali Antonio je bio bas bebica, a sada je frajer već napunio godinu dana. Nažalost mama nije ozdravila. I dalje se bori sa opakom bolešću, ali jaka je ona. Žene su veliki borci, pa tako i ona.

Pročitaj više

Zagreb-Dubrava, samohrana majka s djetetom invalidom

27.09.2016.

Zagreb-Dubrava, samohrana majka sa djetetom invalidom. Posjetila sam ih sa dragom Marom Ešegović, a gradonačelnik Bandić im je obećao oprostiti 40,000 kn dugovanja.

Pročitaj više

DVD Sesvete dostavio 2000 litara vode

26.09.2016.

Neke obitelji ni danas nemaju vodu, ali tu je DVD Sesvete koji je besplatno dostavio 2000 litara vode, hvala vam od srca.

Pročitaj više

Evo na ovo se mi grijemo

26.09.2016.

Sedmero člana obitelj iz Dvora. Svaka situacija je sve gora i gora. Taj dan kada mi je gospodin Željko poslao slike klipova kukuruza i napisao “evo na ovo se mi grijemo”, moja obitelj je išla kod moje majke na rođendan. Kada sam došla kod nje, bilo je svega pun stol, ali meni je samo bila slika tih klipova i činjenica da je maleno dijete u toj trošnoj kućici. Šta to nije pretužno?

Pročitaj više

Posjetili smo obitelj u Viljevu

26.09.2016.

Viljevo, mjesto gdje smo posjetili obitelj, kojoj se kuca raspada, svi su u strahu, svaka noc im je nocna mora jer se boje. Baka sjedi uz očenaše i moli Boga da se ne sruši. Baki sam obecala krunicu iz Međugorja, ali ju jos nisam poslala. Draga bako brzo ce stići na vašu adresu.

Pročitaj više